Whiplash

30 Okt

“Jezus, die gast bezorgt me een whiplash met z’n moodswings!” Wat wil hij in godsnaam van me? Is hij gewoon ‘not that into me’? Ook goed hoor, ik bedoel, ik was volledig tevreden met ‘was leuk en tot ziens’, maar HIJ begon. Hij vrat me verdorie bijna op! Niet dat ik ’t zwaar had ofzo…maar IK houd me aan de regels! En hij niet. Wát een koekenbakker, ik ga echt niks meer sturen hoor.”

Ik zit met mijn collega Jess op kantoor te doen alsof we een serieus werkoverleg hebben. Dat hebben wij heel vaak, dus het valt absoluut niet op. Dat we niet werken. Dit is teambuilding!

Introduceer: De Moeilijke Man. We dachten niet dat hij naar ons omkeek. But then he did! Vervolgens boort hij al zijn inner asshole-ness aan om ervoor te zorgen dat jij je dom voelt, waarna hij op het andere moment zo hartverwarmend schattig blijkt dat jij niet langer boos kunt zijn. En het verhaaltje begint opnieuw. En Jess is alweer gezwicht, omdat elke vrouw in the end nou eenmaal een weekdier is als hij zijn kwetsbare kant toont. Werkelijk, wat doen ze ons aan?

Als Verstandige Vrouw raad ik haar aan meneer in zijn sop gaar te laten koken. Maar dan komt de aap uit de mouw. Hij hééft wat. De lastpak heeft zich in haar hoofd genesteld met zijn charme. Telkens als ze denkt, hij zoekt t maar uit, stuurt hij weer iets. En zij bezwijkt.

dealingwithmen

Het is oneerlijk.

I’ve said it before, en ik zeg het nu weer. Als je iemand leuk vindt, just seal the deal! Het leven is te kort voor gecompliceerde spelletjes. Niks mis met spelletjes overigens, maar maak elkaar ermee aan het lachen, maak plezier!

En net als ik denk dat we overeen zijn gekomen dat deze Moeilijke Meneer zijn pijlen op een ander weekdier mag gaan richten, komt de aap uit de mouw.

“Ja maar…hij heeft mijn lipgloss nog…”

Advertenties

Eén reactie to “Whiplash”

  1. Letselschade Amersfoort 10 december 2014 bij 8:28 am #

    juist daar hou ik van. lekker direct zijn. leven is inderdaad veel te kort voor spelletjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: