#Caveman

30 Sep

geordieshore

Ontmoet: de Neanderthaler anno 2013. Strak in de haarlak, strak in het vel, goed in de oorbellen en omringd door een passende parfumwolk. Niks mis mee, als je ervan houdt. Maar schijn bedriegt! Want zodra de lichten uit gaan en de muziek aan, gebeurt er een alhaast weerwolfachtige transformatie. Want als deze kerel je vanaf de -door hem gevulde, ook al zoiets…- dansvloer heeft gespot, lijkt niets hem te beletten om je grommend mee te sleuren naar zijn grot. Om je op je eten. Letterlijk.

En met niets bedoel ik ook niets, en al helemaal geen fatsoensnormen. En misschien dat de bijpassende Snooki’s dit gedrag kunnen waarderen, deze taaie tante bezorgt je gewoon een klap in je gezicht.

Zit ik potverdorie een heel pleidooi te houden voor het stimuleren van zijn mannelijkheid door hem gedoseerd zijn portie caveman-space te geven (verplaats die steen -ehh, kast- alsjeblieft?), vliegt mannelijk Nederland weer helemaal uit de bocht. “Oh, heb je een vriend? Maakt toch niet uit, dan ga je daarna toch gewoon weer terug naar hem?” Mja. Tot ziens. “Je bent zo sexy, ik heb het gevoel dat ik je moet zoenen”. Hè toch…ik niet.

En ergens snap ik deze beweging wel hoor, een beetje tegenwicht na de sociaal geaccepteerde metroman, wil de huidige caveman ook nog laten zien wie hier de baas is. En tot op zekere hoogte is het ook wel charmant, “Je bent van mij en alleen van mij”, grommmm! Met name als wij ook daadwerkelijk aan onze haren meegesleept wíllen worden.

En daar gaat het dan een beetje mis. Want van dat willen gaat het niet komen als meneer zomaar aan ons zit op plekken waar dat niet hoort. Ik snap het niet. Ik spreek voor mezelf hoor, natuurlijk, maar moeten wij dat leuk vinden? Moeten we nu denken, wat een woest aantrekkelijke man, ik moet nodig even mijn bontje rechttrekken?  Ik persoonlijk ben namelijk eerder geneigd mijn bontje tot aan mijn kin dicht te ritsen.

En in plaats van dit…

goodcavewoman

Krijgt meneer dan dit.

woman-gallery

 

 …En dat kan toch nooit de bedoeling geweest zijn. 

Advertenties

Eén reactie to “#Caveman”

  1. Vanessa 11 oktober 2013 bij 10:20 pm #

    Nice post…I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: