Ik draag rokjes

23 Sep

Ik heb net een kastje naar beneden gedragen. Ja, helemaal zelf. Omdat ik het wilde. Naar de plek waar de box stond. Niet dat ik niet had kunnen wachten totdat ik het kon vragen, maar ik wilde weten of ik het zelf kon.

Al gaat het er niet om of ik het zelf kan, maar of ik het wil. Een vrouw kan best een lamp verwisselen of het vuilnis buiten zetten. Een peuter is ongeveer net zo zwaar hoor! In de muur boren kunnen we ook, al zou ik persoonlijk het voor ieders veiligheid laten…

Veel vrouwen roepen zo hard dat ze sterk zijn, alles zelf kunnen. Net zo goed als mannen, wij hebben geen mannen nodig! Dat gezegd hebbende. Waarom neem je niet gewoon lekker elke kans die je hebt om een meisje te zijn? Hij groot en sterk, jij klein en zacht. What’s wrong with that?

Het lijkt mij namelijk tamelijk ontmannend als de heer opzij wordt ge-elleboogd omdat mevrouw koste wat kost zelf dat bureau van de zolder wil dragen. En dan nog verwachten dat ‘ie gaat stofzuigen ook? Waarom ontman je hem niet gewoon meteen, de arme jongen?

En vervolgens boos zijn dat hij niet voor haar opkomt als ze hardnekkig wordt aangesproken door zo’n zelfde manspersoon in de stad…hoe moet hij nou weten dat je op die momenten verwacht dat hij een MAN is, als je de rest van de tijd om het hardst laat zien wie de broek aan heeft?

Nee hoor, ik draag lekker rokjes. Niet omdat het moet, maar omdat ik gewoon niet altijd een broek aanhoef.
En dan laten we krachtpatserij voortaan aan hen over, afgesproken?

strength

Advertenties

2 Reacties to “Ik draag rokjes”

  1. Jay 23 september 2013 bij 3:31 pm #

    Well thank you….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: