Quote Week #Woensdag

4 Sep

6282f2e1f746b4eedb25ca947aed3238

 

 

Mijn zoon was een paar maanden oud. ’s Nachts ging ik elke 3 kwartier uit bed omdat hij huilde en overdag huilde hij van 7.00 tot 19.00. Ik had net een nieuwe baan en ik had nog veel te bewijzen.

Ik zorgde er elke ochtend voor dat ik helemaal ‘strak in het pak’ naar mijn werk ging, met perfecte make up en alles erop en eraan, tot hakken aan toe. Die ik in de auto zette totdat ik in de parkeergarage bij kantoor was, en in de tussentijd gebruikte ik mijn Uggs om mijn baby rond te zeulen in de loodzware maxicosi. Werkelijk, wat een onding.

Zomaar op een random ochtend was ik trots op mijn look, ik liep er profi bij, al zeg ik het zelf. Ik stond er toch maar, ondanks mijn huilbaby. Wisten zij veel dat ik verspreid over de dag flashbacks had over mijn huilende baby (“oh nee! Ik hoor de babyfoon!”) en op de wc af en toe mijn ogen dicht deed, al was het maar 2 minuten? Ik was on top of my game!

Ik stond bij de koffieautomaat en keek nog eens naar beneden om mijn outfit te inspecteren. Yup, nog steeds kattenhaar- en babyprut-vrij, constateerde ik tevreden. Achter mij schraapte mijn collega haar keel.

“Ehm…je weet dat je een lange straal babykots op je schouder hebt..?”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: