Quote Week #Dinsdag

3 Sep

fe9f380bcd84ca1b75ffb95a3e92bf54

Ik was een jaar of 15. Denk ik. Ik ging nog met volle tevredenheid met paps en mams mee op vakantie, samen met mijn zusje. Broer deed inmiddels zijn eigen ding. We gingen naar de Ardèche, naar een camping ergens. Zus en ik erg blij, want we gingen Echt Op Vakantie Naar Het Buitenland. Daarvoor gingen wij altijd (en nog steeds, met veel plezier overigens) naar ons huisje in Zeeland.

We hadden een bungalowtent gehuurd, waarvan ik nu weet dat ik dat niet moet willen. Nooit. Over de rit zal ik niet beginnen, die was lang, saai en gelijkmatig zoals lange ritten nou eenmaal zijn. Onder begeleiding van mijn enthousiaste “We zijn er bijijijijna!” zodra we thuis de hoek om reden.

Onderweg overnachtten we in een hotel, met zijn vieren op een kamer. En hoewel ik me al zorgen maakte, werd mijn nachtmerrie waarheid. Ik heb namelijk een probleem met snurken. Ik verdraag dat geluid gewoon niet. Dat indringende, zagende, keiharde geluid. Totale Horror.

En daar lag ik, ’s nachts.

Mijn tenen kromden zich. Heel lang. Tot ik het niet meer uithield en uitbarstte.

HET LIJKT HIER WEL EEN DIERENTUIN!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: