Fashion Forward

29 Aug

Kaplaarzen met hakken van 15 cm waarvan 5 cm plateau tot aan je liezen. Daaronder bevindt zich een leren legging, danwel jarretels. Net wat je wil uitstralen deze winter. Gevolgd door een trui -ohnee, jurk- met lange mouwen die maar net over je billen reikt en bestaat uit een extreem harige soort wol. Die jeukt. Op je hoofd bevindt zich een strak getrokken futuristisch zwart kapsel tot aan je oren en je mond is paarsrood, bijna zwart. Daarboven bevinden zich smokey eyes tot aan je neus in de nieuwste grijstinten. Aan blush doen we niet deze winter, wel aan witte, ijzige wimpers. Op de pompende muziek stampen we als een stelletje dressuurpaarden over de stoep –ik bedoel catwalk.

Image01_GPugh

Zoiets…

En zo gaat de gemiddelde kledingkopende vrouw naar de Albert Heijn deze winter. Als een neo-futuristische buitenaardse en bovendien koudbloedige femme fatale met vriesvaste billen. Op ijzel. Op onze fiets. Met twee kinderstoeltjes.

Jij ook al niet? Hoe komt het dan, dat De Bladen ons elk seizoen weer proberen te doen geloven dat dit hét nieuwe idee van schoonheid is? Het is kunst? Ja, dat zal best maar er staan toch prijzen bij vernoemd en vermoedelijk bedoelt men niet dat je het kan uitstallen in je perfecte landelijke Rivièra Maison woonkamer. Misschien ligt het aan mij hoor, maar ik zie mezelf nog niet gaan.

Ik ben namelijk voorzien van een menselijk lichaam. En dat omvat dus bovenbenen met een omtrek van meer dan 20 cm, heupen die mijn kinderen hebben gedragen, een taille die dan weer wel meezit (eerlijk is eerlijk) en Betty Boops die niet samen gaan met het bescheiden A-cupje dat het beste past bij een hypermoderne coltrui tot aan je oren. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ik gevoel heb in mijn voetzolen en mijn haren nooit echt stijl gaan worden.

Dus, die futuristische coltrui –jurk wordt in mijn wereld een gebreid tuniekje met een fijne V-hals waarin mijn assets beter uitkomen. Daaronder draag ik mijn nieuwe zwarte skinny en op werkdagen mooie zwarte laarzen met een lekker hakje van een centimeter op 8 en op mamadagen mijn geliefde Tommy bikerboots.

Nope. Doe mij de nieuwe catalogus van de Wehkamp maar.

Advertenties

3 Reacties to “Fashion Forward”

 1. Jenneke 29 augustus 2013 bij 6:26 pm #

  Wehkamp suus! Ga je schamen! Prima als je er shopt maar DAT HOEF JE NIET DOOR TE VERTELLEN bwhahahahahahah en ik zg top outfit! Ik wil die laarzen!

 2. Jess 29 augustus 2013 bij 8:44 pm #

  Haha, jij ook al niet?!? Ik vind kleding hartstikke leuk maar ik houd ook vooral van draagbare kleding. Ik zou helemaal
  knetter worden in die bovenstaande outfit.

 3. dewereldvantess 1 september 2013 bij 8:52 am #

  Lol, had zo een blog van mij kunnen zijn… Hakken hoe mooi ook, ik heb er een haat liefde verhouding mee.. als ze in de kast staan denk ik ‘sexyyy’ maar aan mijn voeten lijk ik Bambi wel! Leuke blog Suus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: