Almost Famous

16 Aug

“Oh nee, ga ik net lekker vol in de grime winkelen, staan er 50 fotografen voor de deur”. Het is de nachtmerrie van mening semi-ster, oftewel net-niet a-lister, aldus de immer sarcastische doch hilarische Grazia deze week. Hè toch…

jaring-fotografie.nl

Terwijl ik op de bank zit stel ik me voor dat er 5 (klein beginnen hè) paparazzi in mijn voortuin staan. Nou kunnen er ook niet meer dan een stuk of 5 in, dus dat scheelt. Tjonge, dan moet ik toch echt eens even gaan stofzuigen. Eigenlijk is het ook wel weer eens tijd om de vensterbank op te leuken, de mensen buiten moeten tenslotte wel denken dat hier een Gezellig Gezinnetje woont.

Waarmee ben ik eigenlijk beroemd geworden? Heb ik ein-de-lijk meegedaan aan The Voice en blijk ik dat ongekende had-het-nooit-verwacht talent dat alle juryleden doet omdraaien zodra ik inadem voor de eerste toon? Ben Saunders, move over! Nehh, dan word ik geleefd door mijn wurgcontract en zie ik mijn kinderen te weinig. Dát gaat manlief niet goed vinden. Niet dat hij het me niet gunt, hoor.

Nee, wacht. Ik heb eindelijk een visagie opleiding gedaan en ik ben de nieuwe Leco! Leca dan, natuurlijk. Ik blijk al tijdens de opleiding een bijzonder talent met mijn vernieuwende je ne sais quoi technieken waarmee ik zeg ‘zomaar wat te doen’ in al mijn brilliance.

Of nee, nou weet ik het. Op ongelooflijke wijze heeft RTL lucht gekregen van mijn aanwezigheid in de wereld en mij verzocht de Nederlandse dr. Phil te worden. Maar dan met een kwinkslag, want zo ben ik. Bovendien blijk ik bloedmooi en heb ik een presence waar je U tegen zegt, en een televisie-persoonlijkheid van formaat is geboren. Ik geef talloze interviews vanwege mijn frisse kijk op de problemen van de dag.
Daarnaast heb ik net een hilarisch boek geschreven over de ins en outs van ehh…waterpokken. In een nieuw jasje dan hè. En nu heb ik een eigen stylist, kapper en visagist. Ik vraag om Leco, natuurlijk. De schat. Ik zie er elke dag fantastisch uit, omdat mijn stylist vanuit de sample sale de leukste stukken weet te bemachtigen.
Maar boven alles ben ik prachtig slank, omdat ik uiteraard een personal trainer en bovendien een hotline heb met Rens Kroes voor mijn dieet. En plotseling zijn Edamame mijn favoriete snack. Lays what?

Ik sta op en roep Dreumesdochter om haar jasje aan te doen. Even een boodschapje! Lopend natuurlijk, dan verbrand ik nog wat van de calorieën. Maar niet voordat mijn make-up er strak op zit. Je weet tenslotte nooit wat er kan gebeuren.

Of ben ik weer de enige die nog gerust kan gaan kijken hoe ik eruit zie terwijl ik met een haarborstel voor de spiegel sta te zingen..? Typisch.

Advertenties

5 Reacties to “Almost Famous”

 1. iscreambeauty 16 augustus 2013 bij 9:36 am #

  Leuk! Jij zou echt voor een tijdschrift moeten schrijven!

  • typischsuus 16 augustus 2013 bij 9:40 am #

   Ow, bedankt! Meer mensen hebben dat gezegd, maar ik kom tenslotte pas net kijken 😉

 2. Moeders 16 augustus 2013 bij 9:42 am #

  Weer TE leuk, ben trots op je, dochter!

 3. saarenzo 16 augustus 2013 bij 8:28 pm #

  Hahaha, geweldig artikel! Ik wilde net zeggen dat je voor een tijdschrift of krant moet gaan werken, maar zie dat iemand anders dat ook al heeft gedaan. Er is een krant, volgens mij de Metro, waarbij je columns kan inzenden en als je dan de beste inzending hebt, wordt jouw column geplaatst en krijg je geld of zo. Iets in die richting. Is dat niet iets voor jou om een keer aan mee te doen? Je hebt echt talent! 😀

  • typischsuus 17 augustus 2013 bij 12:30 pm #

   Wow, dat is wel een hele goede tip! Ga ik zeker eens naar kijken. En bedankt voor de complimenten…:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: