Mijn hamster en ik

5 Aug

Ik heb een hamster. Een kleine veelvraat die het heerlijk vindt om haar wangetjes vol te proppen. Gewoon, omdat ze het verdiend heeft. Omdat het kan. Walnoten vindt ze lekker. Maar ook kapucijners (mijn man snapt het ook niet…), spaghetti, chocola, chocola, chocola enneh….oeeeh ja, Haribo snoep af en toe (koopt hij weer zo’n maxibak, killing!) en chips. En borrelnootjes. Enne…popcorn en Chocolait Chips in de bioscoop.

Jammer alleen dat haar wangen de mijne zijn. En dat mijn wangen graag in maat 40 willen blijven passen. Maar ze geeft er niets om, het beest is nietsontziend. Ze zeurt constant aan mijn hoofd (denk: peuter. Of erger nog: mug in je slaapkamer!) en trekt zich niets aan van mijn mening. Werkelijk. Ze toont geen enkel respect!

Deze verjaardag zal ik de slanke den uithangen en één toastje met brie nemen (seriously, hoe dóen die mensen dat?). Of twee, twee kan toch best? Ach kijk nou, er is ook roomkaas! Die taart viel best mee dus het kan wel. Wat, zelfgemaakt met een heel pakje roomboter? Nou, deze avond is toch al verloren. Zag ik niet ergens paprikachips staan?

Mijn hamster kijkt me tevreden aan. En ik kijk boos terug.

hamster

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: