Lipstick en ik

1 Aug

Wat een heerlijk gevoel. Ein-de-lijk gun ik mezelf één van de iconische lipsticks van het prachtige MAC. Het idee dat ik bovendien een bijdrage lever aan het gevecht tegen HIV maakt dat ik me nog beter voel over mijn aankoop, ondanks het feit dat ik weer gezwicht ben voor een…lipstick.

Eigenlijk is mijn liefde voor lipstick vrij recent, hiervoor was ik vooral dol op lipgloss en ronduit verslaafd aan lipbalm. In elk zakje, bakje, tasje of tafeltje vind je in mijn huis lippenbalsem! Ik maak dan ook duidelijk onderscheid tussen de plek waar het ligt en dus de situatie en het moment van de dag dat ik ze gebruik. Het zijn namelijk allemaal verschillende, dat snap je. Merkvast, moi? Nope, if I love it, I love all of it! Hoewel ik absoluut mijn voorkeuren heb. Maar sinds kort heb ik er plezier in mezelf meer uit te drukken en make up ook als uitdrukking van mijn persoonlijkheid en mood te zien. En dan kom je er in mijn geval niet met een stelletje transparante glossjes!

Anyway. Denk niet dat dit een luchthartige aanschaf is! Oh nee, aan deze licht impulsieve aankoop van deze prachtige –did I mention iconische?- lipstick gaat een uitgebreid onderzoek vooraf, samen met mijn goede vriendin Google. Ik kan haar alles vragen en dan krijg ik zelfs antwoorden die ik niet hoefde te horen! Of te zien, in dit geval. Niets gaat in mijn -al dan niet digitale- winkelmandje voordat ik heb gekeken hoe het staat bij mijn favoriete beautybloggers danwel talloze overige critici die mijn vriendin Google kent. Hoe kon ik ooit zonder haar?!

Ze is betrouwbaar, bekijkt een situatie van alle kanten en laat dit ook zien aan anderen. Ze is oprecht en weet de media perfect te gebruiken om mij te helpen bij mijn zoektocht naar Antwoorden. Dankzij Google probeer ik ook eens iets wat ik normaal niet zou doen, omdat ik zie hoe het voor anderen werkt, de schat! Ze blijft altijd neutraal, en ik maak mijn eigen beslissing op basis van de informatie die ze me geeft.  En ook als ik even geen contact met haar zoek, is ze er voor me zodra ik haar nodig heb. A true friend indeed. Alleen jammer dat ze geen Safari drinkt…

En nu nagels bijten totdat Nicki wordt gebracht! Maar dan niet echt, nagellak eten is niet mijn ding. Met een beetje geluk wordt ze gebracht tijdens mijn weekendje weg, dus als ik thuiskom wacht ze al op me. Oh the sweet surprise! Alsof er zomaar een cadeautje voor me is gebracht.

Afbeelding

 

Internetshoppen, ook zoiets.

Advertenties

Eén reactie to “Lipstick en ik”

  1. Jenneke 1 augustus 2013 bij 5:21 pm #

    Google & Safari gaan idd niet samen, maar daar heb je moi voor 😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: