Typisch Suus

31 Jul

Een 28 -bijna 29- jarige psychologe, moeder en echtgenote -maar ook weer niet- uit het gezellige Brabant. Wat voor mij gewoon Brabant is, maar dat zal wel komen omdat ik er woon. Ben geboren, ook. En opgegroeid. Oh, en gestudeerd. Ik ben ook een schorpioen. Want, dat is heel belangrijk.

Heel normaal ben ik eigenlijk, sommigen zouden zeggen burgerlijk, of zelfs saai. Maar wie wil er nou niet burgerlijk zijn? Happy single, ik geloof er niet in eigenlijk. Maarja, daar weet ik niks van, want ik ben al 10 jaar niet meer single, waarvan bijna 5 jaar getrouwd -maar ook weer niet-. Maar daarvoor was ik er zeker niet happy mee. Al lang speel ik met het idee om te gaan schrijven. Ik heb namelijk soms een niet te stoppen drang om me uit te drukken. Je zou dan denken, is dansen, zingen en foto’s plakken (ja, ik plak nog!) niet genoeg?

Nee, soms móet ik gewoon schrijven en dan is die ene keer per jaar dat ik sinterklaasgedichten mag verzinnen voor tout la familie niet genoeg. Alleen, waarover? Over mijn gezin? Over burgerlijk gesproken…Over cosmetica? Zou kunnen, ik ben er dol op. Heb er veel van ook en ik schijn er redelijk goed mee te zijn. Filosofische overdenkingen zijn niet mijn ding. Over het moederschap dan? Mja, daar heb ik lang niet zo’n leuke ‘Groter Groeien’-achtige kijk op dat ik er pagina’s vol over kan schrijven. Over mode? Ehhh, ja. Mode. Sinds ik 30 kilo afviel kan ik het woord net spéllen…en eten dan? Vind ik vooral heel leuk om te doen, keukenkunst anders dan spaghetti laat ik over aan anderen. Lifestyle of wonen? Vind ik heel leuk om naar te kijken en vervolgens laat ik mijn blik door mijn woonkamer gaan… om te constateren dat ik ook een heel normaal huis heb. Met meubels, en speelgoed. Veel speelgoed en dan niet stylish in drie perfecte net zo stylisch bakken die precies in een stylish kast -niet van de Ikea- passen. Met een digitale piano in de woonkamer en een deel van mijn ‘beautystash’ in het zicht (sinds vandaag). Oh, en geurkaarsen, ik ben verslaafd aan geurkaarsen! Maar een blog vol geurkaarsen? There’s only so much anyone could say.  Over mijn werk zou ik hele boeken kunnen schrijven, maarja da’s ook weer zoiets.  Ik houd van heel veel dingen en ik vertel graag. En veel. Over alles!

En dat is nou typisch Suus.

shopresultaat Coppelmans

Mijn nieuwe everyday ‘bakje’

Addicted 2.

Normaal ben ik meer van Bridgewater, maar deze is ook heerlijk!

Advertenties

Eén reactie to “Typisch Suus”

  1. Jenneke 1 augustus 2013 bij 5:28 pm #

    Burgerlijk? Jij? Okee soms dan! Maar zeker niet saai hoor schat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Annelisa Schrijft

Een journalistieke lifeblogger

richellas-creations

make-up, nail polish and more!!

Misfitatious

Say what?

livemylifesolovely

Gelukkig, liefdevol en dansend door het leven

2j's on BLOG

Nederlands blog over persoonlijke dingen, beauty, fashion en meer..

%d bloggers liken dit: